Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Рено четири

Ова досега го немате видено, летечко Рено четири е вистинска атракција. Има место само за еден…

Легендарното Рено четири, годинава слави 60 години постоење, а во тој дел е направена и летечка верзија на овој автомобил. Рено четири се произведуваше од 1961 до 1994 година и е еден од симболите на народните автомобили, а произведени се