Tag: Србија

Меркел не прифаќа поделба на Косово, бидејќи тоа ќе значи создавање на Голема Албанија и Голема Србија!?

На последниот состанок меѓу претседателот на Србија, Александар Вучиќ и косовскиот премиер, Авдулах Хоти, албанскиот претставник во еден ....