Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Стив Банон

На поранешниот главен стратег на Доналд Трамп, Стив Банон му се заканува затвор поради непочитување…

Поранешниот главен помошник, на поранешниот американски претседател Доналд Трамп, Стив Банон, е обвинет за непочитување на Конгресот, откако одби да сведочи за бунтот што се случи годинава, на 6 јануари во американскиот Капитол.