Tag: vaccine for all

Објавен планот на Америка за вакцина против короната: Трамп ги чека првите вакцини пред изборите во ноември!? Ќе бидат бесплатни!

Американската влада денес објави дека ќе започне со дистрибуција на вакцината ковид-19 во рок од еден ден од добивањето на…

Ладен туш: Русите прво ќе извезуваат само технологија, а дури за една година ќе ја продаваат вакцината надвор од Русија!

Русија првично ќе ја извезува технологијата за производство на државната вакцина против вирусот корона во странство, изјави директорот ....