Tag: Владимир Путин

Прва во светот: Русија регистрираше вакцина против коронавирус, ќерката на Путин е вакцинирана и учествувала во тестирањата!

Рускиот претседател Владимир Путин објави дека Русија ја регистрирала вакцина против вирусот корона. Тој рече дека руското Министерство .... 

Зошто е битката за Белорусија? Преку неа поминуваат главните руски нафтени коридори за Западна Европа!

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека сака соседна Белорусија да ги реактивира замрзнатите планови за поблиска интеграција со ....