Tag: Во Центар

ВО ЦЕНТАР: Стефан Влахов Мицов – Албанците се под 14 отсто но Македонија ќе се федерализира!?

Историчарот Стефан Влахов Мицов проценува дека американскиот Претседател Доналд Трамп ќе ги изгуби изборите и дека целата состојба наликува ....