Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

вода

Рускиот кардиолог Мијашников предупредува: го уништувате вашиот организам бидејќи не почитувате едно…

Каде и да се свртите, ќе слушате совети и предупредувања од типот: Пијте повеќе течности, Пијте повеќе вода, Дехидрацијата доведува до стареење на кожата, и така натаму. Потоа, тука се и советите да се напиете вода наутро кога се