Tag: Западен Балкан

Британскиот премиер Борис Џонсон го назначи Стјуарт Пич за специјален претставник за Западен Балкан

Британскиот премиер Борис Џонсон го назначи Стјуарт Пич за специјален претставник за Западен Балкан како дел од континуираната посветеност .... 

Џо Бајден во Белата куќа ја прими Фон Дер Лајен, разговараа за Западен Балкан, дали Македонија ќе има корист од тоа?

Претседателот на Соединетите Американски Држави, Џо Бајден, во Белата куќа во Вашингтон се сретне и разговараше со Урсула Фон ....