заразени

Драматични пораки од Америка. САД потврдија: Бројот на заразени со корона е многу поголем отколку што е соопштено. Трамп најави вакцина.

Студијата на Центарот за контрола и превенција на болести во САД наведува дека вистинската стапка на инфекција со коронавирус била…