Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Жордис Фероли

Вакцинацијата нема да биде услов за влез во земјите-членки на ЕУ, изјави потпаролката на ЕК, Жордис…

Портпаролката на Европската комисија, Жордис Фероли изјави дека вакцинацијата нема да биде услов за влез во државите членки на Европската унија, но дека е потребен дигитален ковид сертификат, што преставува доказ дека некое лице или било