Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Златна чанта

Чанта изработена од целосно злато која речиси е невозможно да ја носите продадена за милион долари!…

Креаторката Деби Вингам (36), создаде чанта направена од чисто злато, а јавноста полуде ширум светот од овој дизајн. Чантата е продадена речиси веднаш, за неверојатни милион долари. Дизајнерката на луксузни парчиња реши да создаде