Tag: Зоран Милановиќ

Емануел Макрон пристигна во официјална посета на Хрватска: неправедно е што сум првиот француски претседател кој е во посета на Хрватска

Францускиот претседател, Емануел Макрон, синоќа пристигна во прва официјална посета како претседател на француска држава во Хрватска. Официјален ....