Жестоката расправа прераснала во тепачка во тајванскиот парламент, трет пат во 15 дена, а некои пратеници противниците ги нападнале со водени балони.


Физичките пресметки не се новост за тајванските пратеници, а последните две недели биле особено бурни во текот на расправата за именувањето на идниот претседател на агенцијата задолжена за надзор на владата. 


Напишете коментар