Тетовчани денес излегоа во голем број на протест. Протестот започна мирно и без никакви проблеми. Тие се упатија мирно кон тетовските улици извикувајќи дека ова веќе е премногу .

На едно прашање кое им беше поставено на граѓаните тие рекоа : Дали само нас ни смета високата струја во Македонија? Зошто не испаднат сите граѓани , само Тетово ли нема пари да си ги плати сметките ? Смешни сте !


Напишете коментар