Во 1978 година, Бранко Бауер го снима сега познатиот филм „Бошко Буха“, а животот на неколку момчиња доби целосен тек.

Никој тогаш не знаеше за Иван Којунџиќ кој го играше главниот лик – Бошко Буха!

За разлика од своите колеги од филмот, Драган Бјелогрлиќ и Ненад Ненадовиќ, Којунџиќ не продолжил да се занимава со глума, а понекогаш се појавува во медиумите кога ќе се сетат на малиот Бошко Буха.

Погледнете како Иван изгледа денес: