Тони Цетински (51), кој ја сними песната „Лагала нас мала“ со Тоше во 2005 година уште се сеќава секој ден на нашиот Тоше . Тој му посвети емотивен пост на социјалните мрежи.

  • Не остави физички, но само физички, брат ми. Не можам да верувам дека сè уште недостасуваш денес и колку е тешко за нас што си замина прерано. Животот навистина не е фер – започна Тони, а потоа продолжи:
  • Ме прашувате каде сум и што правам? Плачам, да, плачам. Јас сум на патот, се разбира, и тоа е одвратен дожд, но твојата насмевка е надеж дека на сите во ова чудно и зло време им треба насмевка. Ќе биде во ред сè додека те чуваме со вашето присуство, песни и сите добри и благородни работи што ги имаш оставено на оваа планета. Вие сте ангел на добрината. Знам дека нè чувате како што мора да знаете дека секогаш сте во нашите молитви. Твојот брат те сака – напиша Цетински.