Автобусот по судирот со автомобилот се превртел, јавуваат црногорските медиуми.

Службата за спасување Никшиќ изјави дека нивното преземање е во тек и дека сè уште нема точни информации.

Тешка сообраќајна незгода се случила околу 8,20 часот. На самото место има пет амбулантни возила, а граѓаните се повикани да даруваат крв.


Напишете коментар