Трансплатацијата успешна! ❤️ Ова е огромен успех на македонското здравство. Честитки до сите колеги – Напиша министерот Венко Филипче на социјалните мрежи.

Трансплатацијата успешна! ❤️ Ова е огромен успех на македонското здравство. Честитки до сите колеги.

Posted by Венко Филипче on Friday, 22 May 2020

Напишете коментар