Новата учебна година ќе почне со онлајн-настава освен за учениците од прво до трето одделение и во училишта со помал број ученици во средини со стабилна епидемиолошка состојба..

Дали оваа настава ќе биде ефикасна ќе оставиме на времето да покаже. Моментално експертите во оваа област велат дека ова е единственото решение .


Напишете коментар