Војникот М.Б. (31) се обесил во својата семејна куќа во Рача кај Крагуевац.

Како што се испостави, тој бил активна воена личност што служел во Белград.

Се вратил да биде со фамилијата за празниците но денес бил пронајден мртов. Причините не се познати

Нарачана е обдукција.