Се чини дека големиот шеф се реши да создаде вистински хаос, па така нов член на задруга утре ќе се пресели во „Задруга 4“, што ќе создаде хаос за некои луѓе во Белата куќа.

Искусен реалити играч- Зерина Хејо, која оваа сезона често беше споменувана и поврзана со Ален Хадровиќ.

И додека Зерина тврди дека била во врска со Ален, тој експлицитно го негира тоа.

Бидејќи неговата врска со Маја Марковиќ е разнишана , веруваме дека Зерина ќе знае како да стори сè во своја полза и да го заведе Ален.

Zerina
Insta