“Мама не треба да седи сама во куќата како куче. Среќен сум што најде некого. Го прифатив тој човек, најважно ми е што тој ја сака”.

Иако Цеца не сакаше да ја коментира нејзината врска со Богдан, Вељко рече дека е среќен за неа.

– Страдам за татко ми, но не можам да им се одмаздам ​​на убијците, затоа што морам да размислувам за моето семејство и синот – рече Вељко за „Хит Информер“.

– Време е мама повторно да се омажи!

Да потсетиме, неодамна во медиумите одекна веста дека Цеца има нова љубов во животот. Бројни фотографии докажуваат дека таа е во љубов со Богдан Срејовиќ од декември минатата година.