Министерот за здравство, Венко Филипче, преку социјалните мрежи, во името на Комисијата за заразни болести, ги демантираше медиумите кои денес објавија информација дека Комисијата предложила укинување на сите рестриктивни мерки бидејќи истите не биле почитувани од граѓаните.

Очигледни дека таа игра на нерви меѓу власта и опозицијата околу терминот на новите избори се префрла и во самата владина коалиција.


Напишете коментар