Ериксен не бил вакциниран и немал корона. Отфрлени теориите на заговор. Што тогаш се случи? Еден од докторите не верува дека бил срцев удар!?

Хронологија на настани и деманти на информации на социјалните мрежи! Заедно со командантот на одбраната на Данска, Симон Кјаер, херој…

ОТКРИЕНО! Еве низ каква драма помина Кристијан Ериксен додека лежеше на земја! Овој потег на лекарот беше пресуден

Претседателот на Фудбалскиот сојуз на Данска, Петер Мелер изјави дека лекарскиот тим на теренот извршил масажа на срцето кај репрезентативецот…