Претседателот на Хрватска, Зоран Милановиќ, вчера пристигна во дводневна посета на Црна Гора, а за време на свечениот пречек помина покрај знамето на Црна Гора без да се поклони.

Откако неговиот црногорски колега Ѓукановиќ го фати за раката, тој застана до него, по што двајцата се поклонија пред знамето.


Напишете коментар