Актерот Милош Биковиќ беше еден од гостите во емисијата „Амиџи шоу“ и притоа одговараше на прашања кои гледачите ги поставуваа преку Инстаграм.

„Дали би го глумел Аркан“, притоа мислеше на тоа дали би играл на командантот на Српската доброволна гарда во некој филм.

Биковиќ одговори потврдно, но откри и дека има услов под кој би се согласил да го глуми Аркан.

„Па, ако е добро сценариото, би глумел зошто да не“, кажа меѓу другото Биковиќ.

Еве како изгледаше тоа во емисијата „Амиџи шоу“. Погледнете го видеото и делот од емисијата во продолжение.


Напишете коментар