Кенан Тахировиќ накратко беше изнесен од ” ГОЛЕМИОТ ШЕФ ” на ЗАДРУГА , за да му биде соопштена тажната вест дека неговиот татко починал од вирусот корона. Тој се врати во „ЗАДРУГА “ и раскажа што се случило на неговата девојка Ријалда Карахасановиќ, а потоа започна да плаче.

  • Дали сакаш да одам со тебе? Ријалда го праша, мислејќи на погребот.

„Како што сакаш“, одговори тој.

Најверојатно ќе му биде дозволено да излезе од ЗАДРУГА4 на кратко, да присуствува на погребот на неговиот татко. Тој веќе е 4 месеци во големата палата на ЗАДРУГА .