Високиот функционер на ДУИ, истовремено и поранешен припадник на УЧК Фатмир Лимани – Беќири реагираше во врска со поделбата на ресорите на оваа партија изразувајќи го својот револт, пишува Алмакос.

Еве што напиша тој:

Сабјата е во двата прста на Изет Меџити, кој треба да биде одлучувачки фактор кажувајќи им го местото на сите без разлика.
Владата се гласа или паѓа со двата прста на Меџити, напиша Лимани.


Напишете коментар