Поранешниот српски кошаркар, а сега генерален директор на кошаркарскиот клуб Сакраменто, Владе Дивац, се приклучи на протестите во Калифорнија заедно со своето семејство и ја поддржа борбата за правата на Афроамериканците, што ја потресе Америка во последните денови.

Прашањето што трае најдолго и што е најважно во животот е: што правите за другите. Мартин Лутер Кинг – напиша сопругата на Дивац, Ана на заедничката фотографија.


Напишете коментар