Додик направи тест за коронавирусот и резултатите сè уште се чекаат.

Милорад Додик беше примен во болницата рано утрово со пневмонија.

Додик беше приморан да направи тест за коронавирусот и резултатите сè уште се чекаат.

Како што дознаваат српски медиуми , во болницата се одвива вистинска драма.

  • Додик има проблеми со стомакот, дури и лекарите сè уште не знаат што му е, но направени се повеќе анализи. Резултатите сè уште се чекаат, а врз него беше извршен тест за корона, но сè уште не се знае каков е резултатот .
Milorad Dodik
  • Лекарите размислуваат, доколку неговата состојба се влоши, да го пренесат во Белград .

Потсетуваме, од пред 2 дена Додик беше во изолација поради контакт со лице заразено од ковид-19.