Во Центар со Васко Ефтов: Топ сикрет информации за богатството на балканските политичари. Кој стои зад атентатот на Киро Глигоров? Дали Александар Вучиќ стои позади настаните од 27 април? Мал шенген за голем шверц тежок милијарди долари. Кои наши политичари учествуваат во купување на банки низ Балканот?

Гледајте во живо на следниот линк:


Напишете коментар