Нема да влезам внатре ако не можам да купам барем една куќа – откри Голубовиќ за локалните медиуми пред да влезе во Задруга

Ми велат, ти си циркузант, старлета, влегуваш во глупи работи! Па нели за 350 000 вреди? Еве, да ги отвориме картите, па нека ме демантираат! Нема да влезам внатре ако не можам да купам барем една куќа – откри Голубовиќ за локалните медиуми пред да влезе во Задруга, со што ги потврди шпекулациите за огромниот хонорар.

Но на интренет се појави сосема друга слика за неговиот живот.