Опасното момче од криминалното подземје, а сега учесник во реалното шоу Задруга изгледаше вака во младоста!

Кристијан Голубовиќ, актуелен учесник во Задруга 4, редовно зборува за својата младост и сè што правел во текот на целиот живот, но исто така ги покажува и лузните што го покриваат неговото тело.

Сега, на Фејсбук страницата „Легенди за деведесеттите“ протече фотографија од младиот Кристијан, на која тој е целосно изгребан на рацете.

Во описот на фотографијата не се кажува што навистина се случило и од каде толку рани на рацете на најскапиот учесник во историјата на српските реални шоу програми, чиј хонорар изнесува неверојатни 350.000 евра.

Тој наводно станал најскапиот играч на реалните шоу програми на овие простори, а за учество во 4-та сезона на Задруга, како што и самиот претходно изјави, добил неверојатни 350.000 евра!

Тие ми велат, ти си циркузант, старлета, одиш во реално шоу! Па зарем ти не би одел за 350.000 евра?! Еве, ајде да ги отвориме картите, па нека ме демантираат! Јас нема да влезам внатре ако не можам да купам барем една куќа, рече Голубовиќ пред да влезе во реалното шоу.