Во Центар со Васко Ефтов: Кој е „мозокот“ на аферата Рекет!? Што правеа македонските служби кои дозволија тоа да се случи? Како Италијаните во два наврати ја демонтираат Македонија?
Каква е улогата на Зоран Башановиќ кој е советник на Зоран Заев, а порано беше кум на Александар Вучиќ? Под кои услови Никола Груевски е примен во Унгарија и му е одобрен престој во Будимпешта? Како златната петорка балкански премиери и претседатели купуваат банки во регионот? Колку марихуана има во регионот и каде се складирани? Дали политиката на германската БНД се покажа како погрешна? Интервју со Никола Сандуловиќ.

Сите овие информации ексклузивно во емисијата Во Центар, на следниот линк:


Напишете коментар