Додека известуваше за првиот боксерски настан оваа година, таа разговараше со Хенри Гарсија, таткото на боксерите Рајан и Шон Гарсија, а потоа му испрати бизарен комплимент.

“Шон веќе се бореше, а Рајан е главната атракција. Тие се многу убави, вистински спортисти. Имате многу добра сперма, господине”, му рече таа.