Владимир Томовиќ истакна дека цимерите од Белата куќа сакаат естетски промени, поради што имаат лоша репутација.

  • Девојки, но дали гледате дека 20-годишни девојчиња немаат заби? Морално се сопнавме, целосно го допревме дното на дното – викна Владимир, поради што Кристијан Голубовиќ бурно реагираше.