Телото на досега непознат маж било пронајдено во парк во Нови Сад околу 12 часот.

Истрагата е во тек.

Да потсетиме, друго тело на човек стар околу 60 години беше пронајдено денес околу 10 часот во Улица 29. ноември во белградската населба Мали Мокри Луг.