Претседателот на Србија, Александар Вучиќ се откажа од јадење сарма и ќебапи што досега беше составен дел на неговото мени. Бидејќи е во предизборна кампања сега на “он лајн” митинзите ќе можат да му ја пуштаат песната: “Отишао си, а сарму пробао ниси”!

На инстаграм Вучиќ објави фотографија како вечера салата после напорниот ден. Неговиот коментар под фотографијата е: Човек на се се навикнува.

Пред некој ден Вучиќ беше фотографиран како јаде сарма во собранискиот ресторан а во Нови Пазар јадеше ќебапи.


Напишете коментар