Еден од најголемите инциденти за време на пандемијата на коронавирус се случи на Филипините, каде еден висок политичар направи грешка за која ќе се зборува долго време. Имено, среде конференциски повик преку платформата Зум, тој имал секс со неговата секретарка и тоа го следеле во живо неговите соговорници.

Тоа беше еден од редовните состаноци на локалната власт, кои се одржуваат на оддалеченост веќе некое време од причини веќе познати за сите нас, сè додека не се приклучи на конференцијата (очигледно не знаејќи) нивниот шеф Исус Естил, пишува The Sun .


Напишете коментар