Еден од лидерите на црногорската опозиција, Небојша Медојевиќ, во интервјуто за емисијата Во Центар, изјави дека во периодот кога цел свет се бори или е во карантин поради корана пандемијата, црногорската мафија шверцува кокаин. Според Медојевиќ, во последниот период се запленети околу 2,5 тони кокаин на црногорската мафија. Од тоа два тони во пристаништето во Атина и 500 килограми кокаин во пристаништето Хамбург.

Во интервјуто во емисијата Во Центар, Медојевиќ анализираше дека пандемијата со корона вирусот е форма на биолошки тероризам на длабоката држава со цел на следните претседателски избори во САД, Доналд Трамп да биде поразен и да ја напушти Белата Куќа.

Повеќе на следниот линк:


Напишете коментар