Извршен е уште еден тест за коронавирус, а резултатите од првиот биле негативни

Dodik primljen u bolnicu

Претседателот на Претседателството на БиХ, Милорад Додик, кој беше хоспитализиран во Универзитетскиот клинички центар на Република Српска, се наоѓа во стабилна здравствена состојба и не е опасна по живот. УЦЦ, каде синоќа беше примен Додик, соопшти дека деталната дијагностичка обработка е во тек.

Додик беше хоспитализиран во Универзитетскиот клинички центар на Република Српска поради гадење и болки во стомакот. Неговата здравствена состојба е стабилна.

Сепак нема да има потреба да Додик да биде префрлен во Белград .