„ Дечки од Влада, само пандемијава и стравот од болест ве спасува од демонстрации. Онакви што шарените ќе личат на утринска променада. И по број и по жестокост.

Но, кога и да е ќе помине. А тогаш … “ – твит на аналитичарот и екс-амбасадор Арсим Зеколи.