Вести

Анализи

  • „Седевме во соба цело време, морето одвај и да го видовме“

    Еден од патниците во автобусот го раскажа своето искуство од ова патување.

    • Беше ужасно. Заминавме вечерта на 4 јули. Три лица беа тестирани на границата. Кога стигнавме таму, ни беше кажано дека дојдовме на најбезбедно место, дека не ни требаат маски, дека сè е добро. Никој не нè пречека на влезот во вилата. Еден локален водич не однесе во собите и тоа е тоа – вели српски турист.

    Бевме тестирани од луѓе без никаква легитимација.

    Наскоро по нивното ....