ДЕТАЛОТ ШТО СИТЕ ГО ПРОПУШТИЈА: Претставникот на Финска ја имитираше победничката на Евровизија: Видеото е урнебесно и веќе го обиколи СВЕТОТ!

Шведската претставничка Loreen (Loreen) победи по втор пат на Евровизија . Нејзината песна „Тетоважа“ ја воодушеви цела Европа, исто како „Еуфорија“ во 2012 година во Баку.

Дека и се допадна на стручното жири и на публиката имавме можност да видиме синоќа за време на гласањето, каде Лорин победи и по гласовите на жирито и по гласовите на публиката. Сепак, песната „Тетоважа“, како и настапот на популарната пејачка им се допадна на други уметници.

@paidatonriehuja Loreen im coming!!! #fyp #tiktok #suomitiktok #eurovision #eurovision2023 #foryoupage #musiikkisuomi #tattoo #chachacha ♬ alkuperäinen ääni – Käärijä

Претставникот на Финска, кој ги воодушеви сите со песната „CHA, CHA, CHA“, се сними себеси како го имитира победникот, а неговото видео на TikTok го обиколи светот.

Можеме да го видиме како танцува околу кутиите имитирајќи го секој потег што Лорин го имаше во нејзината кореографија, а на неговото лице можеше да се види дека навистина се труди и дека е фокусиран и сериозен.