Бектеши и Ковачевски ќе информираат за состојбата во енергетскиот сектор

0

За состојбата во енергетскиот сектор во државата денеска ќе информираат министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот директор на АД ЕСМ Васко Ковачевски.

Прес – конференцијата Бектеши и Ковачевски ќе ја одржат во просториите на Министерство за економија.