ВЕРА ОТВОРИ КОНКУРС ЗА ДЕЧКО, ДОБИ 5.000 ПРИЈАВИ И ГИ ОДБИ СИТЕ: Ниту еден не и ги исполнил УСЛОВИТЕ, еве што бара

Минатата година, Вера Дијкманс објави преку TikTok дека прифаќа апликации од мажи кои сакаат да и бидат дечко, а резимеата на кандидати брзо почнаа да се шират. Манекенката ги замолила мажите да пополнат детален прашалник за себе, вклучително и дали сè уште живеат со своите родители, дали имаат престој за една ноќ и дали поседуваат автомобил или не , пренесува Мирор.

Од неколку илјади кандидати кои сакаа да и се додворат – меѓу кои и еден познат додворувач – само тројца и беа привлечни, додека морето други пораки воопшто не ја импресионираа.

„Би рекла дека добив околу 5.000 апликации , но откако поминав низ повеќето од нив, најдов само тројца момци за кои мислев дека се соодветни. Отидов на состанок со нив, но сè уште сум сингл во моментов. И покрај ова разочарувачки резултат, јас сè уште го сметам експериментот за успешен затоа што можев да одлучам кои мажи ги исполнуваат тие критериуми што требаше да ги филтрирам низ многу чудни апликации Игнорирав, добив апликација од позната личност, но дефинитивно не очекував дека е тоа од Тексас.

Еден иден дечко рече дека иако живее со своите родители и нема автомобил, тој поседува два брода, додека друг вети дека никогаш нема да флертува со пријателите на Вера – што таа верува дека треба да се каже. Третиот се пофали со својата кариера со полно работно време и одби да и дозволи да има поголем плакар од него.

Иако Вера уживаше во предизвикот, таа реши во иднина да бара момче надвор од социјалните мрежи и интернетот и одби да направи компромиси. Идеалниот маж на Вера е духовит и има добар вкус за музика, а истовремено заработува и свои пари. Тој исто така се надева дека сака да гледа цртани филмови.

„Во моментов ја ставив потрагата по дечко на чекање, но ги чувам моите опции отворени. Едноставно сум многу пребирлив и ми треба дечко кој ќе биде речиси совршен. Мислам дека не треба да ги компромитирам моите потреби – Претпочитам да бидам сингл додека не најдам маж со кој треба да бидам“, објаснила таа.

„Не би се пријавила повторно онлајн.