МАШКИТЕ ПРОСТИТУТИ ВО СРБИЈА ЗАРАБОТУВААТ ДО 6.000 ЕВРА ОД НОЌ! Еве кои се ТИЕ и кои дами ги користат нивните УСЛУГИ!

0

Не е тајна дека дури и припадничките на понежниот пол одлучуваат да ангажираат маж на кој му плаќаат за интимни услуги.

Имено, многу се зборува за тоа колку мажите плаќаат за услугите на проститутките, а не е тајна дека жените често ангажираат млади мажи кои за пари ги исполнуваат нивните различни фантазии. Кои се „корисниците на жигола“ во Србија и колку пари заработуваат овие мажи, разговараа Алекса Марковиќ и Дејан Несторовиќ во „Ново утро“ со Јована Јеремиќ . Разговарале дека жиголо може да заработи и до 6.000 евра од ноќ.

 Корисниците на жигола или машки проститутки се постари дами, посетуваат туристички дестинации, Египет, Турција, за да најдат емотивен партнер – изјави новинарот Алекса Марковиќ и додаде:

– Во Египет никој не може да влезе во хотелот од страна, тоа е туристичка зона, за да го добиете тоа што го барате треба да излезете во градот или ве упатуваат до аниматорите во хотелот кои тоа го прават за бакшиш.

Дејан Нештровиќ вели дека со оваа тема се занимава од 2012 година, наведувајќи дека порано била појава, а денес е тренд.

– Многу успешни жени ангажираат деловни придружници . Каде го наоѓаат? Сите очекуваат нешто посебно од мажот, а што нудат мажите на Балканот? Стандард. Од 45 години мажот е дебел, масен… никаков. Повеќето жени бараат сигурност и затоа влегуваат во брак, не се самостојни. Тие што плаќаат се независни. Тие се несреќни во бракот. Тие бараат успешен млад човек. Ќе го најдат во теретана, на Инстаграм или во соседството. Мажот обично го финансира, но тој не знае. Голем број мажи ги задоволуваат овие жени, во странство тоа се нарекува жиголо. Некогаш беа манекенки, денес се фитнес тренери – изјави Несторовиќ.

Судбината на жиголото

Живее удобно, има не само една госпоѓа туку неколку, има просечна возраст од 23 до 28 години, нашол лесен начин да заработи. Кога ќе реши да се ожени, наоѓа татина маза, не мора да изгледа убаво, ама има кафуле, слаткарница, градежна фирма, па после извесно време ќе вика „тоа е моја фирма“, изјави Несторовиќ во Утринската програма.