Станија му ,,фрли око” на Душко! Карлеуша: Не ми е ни до колена!

Душко Тошиќ важи за еден од најубавите и најзгодните фудбалери во регионот.

Со тоа се согласува и старлетата Станија Добројевиќ која даде своја оценка. И тоа јавно.

Таа гостуваше во емсисија кај Огњен Амиџиќ, кој и’ постави директно прашање:

– Кој е најзгодниот фудбалер од Србија – праша водителот на емисијата.

Старлетата малку се двоумеше, но брзо дојде до заклучок:

– О Боже, зошто сите ме прашуваат тоа? Секогаш тоа ме прашуваат. Порано посочував други фудбалери, но сега не е така. Сега мојот одговор е Душко Тошиќ.

Не е познато дали спортистот и старлетата се познаваат, но едно е сигурно дека Станија има добар вкус.