ФОТО | НОВАК ЃОКОВИЌ КАКО “ПОПАЈ“ – Ја соблече мајцата по победата во Праиз и ги ‘пумпаше’ мускулите: Каква порака сакаше да испрати Србинот !?

На крајот од натпреварот од 2. коло на Мастерсот во Париз, Новак Ѓоковиќ имаше исклучително интересен настап кој веќе предизвика многу реакции.

Имено, Новак Ѓоковиќ ја соблече мајцата и почна да ги покажува мускулите. Во еден момент дури ги „напумпа мускулите“, а со сето тоа го стави палецот во уста во стилот на култниот Попај.

Не беше јасно што сакаше да каже Новак Ѓоковиќ со ова, но сето тоа предизвика лавина коментари и реакции на социјалните мрежи.

Погледнете ги тие моменти:

Новак Ѓоковиќ, Париз, Мастерс
Новак Ѓоковиќ