ФОТО | ХОРОР ВО ГРЦИЈА – Пронајдено мумифицирано тело на маж

Грчките полициски и воени власти итно заминалена терен, објави претходниот ден ЕРТ.

На местото на настанот било повикан и вештак од судска медицина, кој треба да утврди дали смртта е предизвикана од кривично дело или од некоја друга причина.